Activitats Dirigides

Pilates

Pilates

És un sistema de condicionament físic molt complet on es treballa el cos com un tot, des de la musculatura més profunda

Body Balance

Body Balance

És un programa d'entrenament inspirat en el ioga, tai txi i el pilates, on es millora la flexibilitat, la força aconseguint una sensació de calma i benestar.

Cardio

Cardio

Sessions on es treballa per la millora del sistema cardivascular amb treballs aeròbics. La proposta dexercicis es molt variada, es treballa amb suport musical i fan servir principalment moviments del teu propi cos.

Zumba

Zumba

Activitat on es realitzen coreografies senzilles coordinant els moviments del tren inferior i superior.

Cycling

Cycling

Es realitza a una sala amb bicicletes estàtiques especialment dissenyades per a aquesta activitat.

Fit Kids

Fit Kids

Activitat dirigida per a joves de 5 a 10 anys on es desenvolupen les habilitats motrius i la coordinació amb exercicis físics i jocs on sempre es busca diversió.

Funcional Junior

Funcional Junior

Activitat funcional dirigida per a joves d'11 a 15 anys on desenvolupa la força, la resistència, la capacitat aeròbic i la coordinació treballant els moviments fonamentals del cos humà.

GAC

GAC

Activitat que combina diferents exercicis de resistència muscular però centrats exclusivament en els Glutis, les Abdominals i les Cames.

HIIT

HIIT

Entrenament intervàl·lic on treballem totes les cadenes musculars amb material específic i amb el pes corporal.

Stretching

Stretching

Sessió on treballarem, per escalfar, rangs amplis de mobilitat de les articulacions per poder passar a elongar de manera lenta i continua una zona acompanyada d’un treball d'elasticitat muscular més o menys important. Buscarem un bon treball postural i concepció del propi cos.

Aiguactiva't

Aiguactiva't

Sessió aquàtica d'intensitat baixa a moderada per millorar la condició física general. Es combinen exercicis cardiovasculars i de tonificació amb diferents materials.

Play & Family

Play & Family

Vine a fer activitat en família. Diferents activitats dissenyades per poder realitzar-les tant adults com nens amb l'objectiu de compartir una gran experiència.

Aigüingravit

Aigüingravit

Activitat aquàtica que es realitza a piscina profunda, on es treballa la força i la resistència amb material o amb el mateix cos.

Cycling virtual

Cycling Virtual

Treball amb un monitor virtual on es treballa exercici aeròbic amb diferents intensitats seguint el ritme de la música amb la bicicleta estàtica.

Core

Core

És una activitat on se us guiarà i ensenyarà diferents tècniques per fer abdominals correctament on intervenen els abdominals isomètrics i dinàmics.

Body Pump

Body Pump

Classe amb barra i discos que enforteix i tonifica tot el cos, on es treballen els principals grups musculars utilitzant els millors exercicis de la sala de fitness, com per exemple squats, pres, elevacions i curls. Consta de 8 tracks amb bona música per tal de motivar i aconseguir els resultats buscats per l'usuari/a.

Incloses a la Quota Premium:

Ioga Conscient

Ioga Conscient

Les sessions es basen en postures (asanes) que fan treballar el cos (força, flexibilitat i equilibri) i la ment (voluntat, concentració i relaxació). La respiració, les postures físiques, la relaxació, l’atenció, la concentració i meditació en són els principals elements.

Hipopressius

Hipopressius

L'objectiu de la classe és la millora de la salut i la condició física realitzant exercicis posturals que no augmenten la pressió abdominal, millorant la gestió de la pressió interna abdominal i pèlvica.

HBX Boxing

HBX Boxing

Entrenament antiestrès, enèrgic, accessible a tothom, basat en l'entrenament funcional, fent servir el colpeig al sac com una eina de treball. Activitat de curta durada i alta intensitat.

Pilates avançat

Pilates avançat

És un sistema de condicionament físic molt complet on es treballa el cos com un tot, des de la musculatura més profunda

Small group

Small group

Entrenaments per a grups reduïts amb un entrenador expert.

Reserva la teva activitat dirigida:

Vols formar part del CEM La Corxera?

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine al CEM La corxera a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de Pàdel

Cursos de natació