Metodologia de l'Escola de Natació

Volem que els nostres cursetistes gaudeixin d'una bona experiència mentre assoleixen els coneixements en vers el medi aquàtic.

Què és?

És un programa pensat per a què els alumnes aprenguin d’una forma lúdica i divertida, gaudint d’una bona experiència mentre assoleixen els coneixements en vers el medi aquàtic

Els nostres valors

És un programa pensat per a què els alumnes aprenguin d’una forma lúdica i divertida, gaudint d’una bona experiència mentre assoleixen els coneixements en vers el medi aquàtic

Com ens organitzem?

Per tal d’optimitzar l’aprenentatge dels infants utilitzem la classificació per nivells. La composició dels nivells és constantment viva i variable, per adaptar el ritme d’aprenentatge de cada alumne.

Nadons

En aquestes tres primeres etapes treballarem l’adaptació al medi aquàtic i el desenvolupament motriu a través de moviments rudimentaris i flotacions. Encara no aprenem a nedar, aprenem a passar-ho bé a l’aigua!

Estrella de mar

Cloïses

Meduses

Escola Bressol

Desenvolupem les habilitats motrius bàsiques, fem entrades i sortides autònomes a l’aigua i experimentem amb diferents conceptes sense oblidar-nos que encara ens estem adaptant al medi aquàtic.

Cavallet de mar

Primer nivell

Crancs

Els crancs comencem a treballar els moviments propulsius amb material auxiliar i els salts entre d’altres. Aprenem i seguim guanyant confiança en el medi aquàtic.

Tortugues

Les tortugues treballem conceptes com la flotació o els lliscaments i treballem per arribar a fer petits desplaçaments sense material auxiliar.

Segon Nivell

Pops

Nosaltres els pops som capaços de fer petites immersions, respirem pel costat mentre nedem cap per avall sense ajuda i mantenim la posició d’esquena tot sols!

 

Mantes

Les mantes sabem fer petits salts de cap, coordinem els estils de crol i esquena sense problemes i a més som capaços de baixar a les profunditats de la piscina gran!

Tercer Nivell

Dofins

Per a nosaltres els dofins, no hi ha res del crol i l’esquena que se’ns resisteixi, és per això que intentem aprendre també l’estil de braça. Les immersions amb desplaçaments són el nostre punt fort!

 

Orques

Les orques som capaces de nedar llargues distàncies de crol i esquena. Com a nedadors experts en braça, els desplaçaments subaquàtics són poca cosa per a nosaltres així que ens esforcem per realitzar els viratges i aprendre l’estil de papallona.

Taurons

Les orques som capaces de nedar llargues distàncies de crol i esquena. Com a nedadors experts en braça, els desplaçaments subaquàtics són poca cosa per a nosaltres així que ens esforcem per realitzar els viratges i aprendre l’estil de papallona.d

Vols formar part del CEM La Corxera?

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine al CEM La Corxera a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de Pàdel

Cursos de natació