Escola de Pàdel

El pilar de la nostra metodologia són les formes jugades. Volem que els nostres nens i nenes descobreixin nous reptes, millorin les capacitats, reflexionin i solucionin les diferents situacions exposades a través del joc.

El nostre programa de pàdel formatiu

La dinàmica de les classes tindram un fil conductor, el joc. Les nostres sessions i exercicis tindran sempre un enfocament lúdic (volem alumnes motivats). Les progressions dels exercicis aniran de prop a lluny de la xarxa, de cops directes sense paret a joc amb paret en totes les situacions, de jugar pla a jugar amb efecte, de fer jocs adaptats a situacions real de joc... En resum, una classe d’èxit ha de complir amb el triangle:

Intensitat

Ensenyament

Motivació

Nivells de l'escola de pàdel

Comencem amb els quatre gran blocs que dominen el nostre programa de pàdel escolar. A més a dins de cada eix trobarem dos competències característiques a cadascun que es treballaran al llarg del curs i són comuns al llarg de tota la programació.

Vols formar part del CEM La Corxera?

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine al CEM La Corxera a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.

Abonament

Cursos de Pàdel

Cursos de natació